UFC-L-a-Interzis-Pe-Fotograful-Lui-Jackson-Wink

UFC L-a Interzis Pe Fotograful Lui Jackson Wink În Urma Acuzaţiilor La Adresa Lui Cyborg

În urma unei postări de Mark Aragon, fotograful echipei Jackson-Winkeljohn, în care o numea pe Cris Cyborg bărbat, a rezultat retragerea acredtării acestuia de către UFC.

Echipa Jackson-Winkeljohn a suferit două înfrângeri. Nu numai că Holly Holm a pierdut meciul cu Cris Cyborg la UFC 219, dar şi directorul lor media şi fotograful echipei, Mark Aragon, a fost interzis în UFC.

Aragon a postat pe Instagram la scurt timp de la înfrângerea lui Holly o scurtă declaraţie de felicitare la adresa tipului Cris Cyborg, în care vorbea despre campioană folosind termeni mesculini. Postarea a fost ştearsă câteva ore mai târziu, după ce a primit o reacţie negativă din partea publicului. Cris Cyborg a cerut scuze, JacksonWink MMA a emis o declaraţie fără scuze, iar în cele din urmă Aragon a încercat să îşi explice comportamentul şi să modifice comentariile la adresa lui Cyborg.

Se pare că aceste lucruri nu au fost suficiente şi potrivit MMA Fighting, drept răspuns la o petiţie publică a lui Cyborg, UFC i-a retras lui Aragon acreditarea media pentru viitoarele evenimente.

 UFC este la curent şi deranjată de declaraţiile recenté pe reţelele de socializare de către reprezentatul JacksonWink MMA Academy în Albuquerque, New Mexico, în ceea ce o priveşte pe campioana categoriei pană Cris Cyborg.

UFC un tolerează aceste remărci. Organizaţia a contactat echipa JacksonWink pentru a-i informa că individul în cauză un va avea acces la următoarele evenimente.

Este o mişcare interesantă şi cumva neaşteptată din partea UFC, care au o istorie în ceea ce priveşte folosirea de cuvinte batjocoritoare la adresa lui Cyborg. Dana White a numit-o Wanderlei în rochie iar Joe Rogan a sfârşit prin a-şi cere scuze public după ce a sugerat într-un episod Joe Rogan Experience că Cyborg ara vea organe genitale masculine.

Ambele incidente au avut loc înainte ca Cyborg să debuteze în UFC. De atunci, brazilianca a fost cap de afiş de câteva ori şi a făcut ceva bani din pay-per-view. Se pare că în cele din urmă, UFC a concluzionat că este mai profitabil să o promoveze pe Cyborg.