Daniel-Cormier-Vorbeşte-Despre-O-Potenţială-Luptă

Daniel Cormier Vorbeşte Despre O Potenţială Luptă Între Khabib Nurmagomedov Şi Conor Mcgregor

Cormier despre McGregor vs. Nurmagomedov: “este nevoie de mai mult de un pumn pentru a-l face KO pe Khabib”

Conor McGregor poate să aibă cele mai bune KO-uri din sport, însă capionul categoriei semigrea, Daniel Cormier, care se antrenează alături de neînvinsul Khabib Nurmagomedov, crede că The Notorious va avea dificultăţi în a-l face KO pe The Eagle.

Lupta încă nu este pactată, însă mulţi vor să îi vadă pe McGregor şi Khabib în Octogon, mai ales după ultima performanţă a lui Nurmagomedov la UFC 219.

Cormier, coleg cu Nurmagomedov la American Kickboxing Academy (AKA) în San Jose, California, nu crede că braţul stâng al lui McGregor este de ajuns pentru a-i face KO colegul.

McGregor, în vârstă de 29 de ani, a cucerit titlul UFC la categoría uşoară în 2016 şi şi-a petrecut cea mai mare parte a lui 2017 cu discuţii în ceea ce priveşte meciul cu Floyd Mayweather Jr, cu care a luptat în august şi a pierdut prin KO în repriza a 10-a.

După ce a făcut parte din cel mai mare fight card din historia sportului şi a avut cele mai mari încasări din cariera sa, McGregor, care a avut o singură înfrângere în UFC, în faţa lui Nate Diaz, a insistat că luptătorii trebuie să facă lobby pentru a obţine o luptă cu el şi a numit performanţa lui Nurmagomedov în lupta cu Barboza o porcărie.

Cei doi au schimbat replici pe social media, Khabib spunând că lui McGregor îi este teamă de un meci de apărare a titlului cu el.

Nurmagomedov, tot în vârstă de 29 de ani, a spus în interviul de după meciul din UFC 219 că îşi doreşte să lupte cu McGregor şi cu campionul interimar Tony Ferguson în aceeaşi noapte şi am explicat într-un editorial recent de ce UFC ar trebui să ia în calcul sugestia lui Khabib şi să organizeze un turneu de patru bărbaţi la categoría uşoară, cu McGregor, Nurmagomedov, Ferguson şi Diaz.