Jose-Aldo-Vrea-Să-Înceteze-Contractul-Cu-UFC

Andre Pederneiras: “Jose Aldo Vrea Să Înceteze Contractul Cu UFC Cât Mai Repede”

Antrenorul principal Nova União, Andre Pederneiras spune că Jose Aldo un mai este încântat de colaborare acu UFC.

Aldo nu mai este în forma care l-a consacrat, având în prezent două meciuri pierdute înainte de limită, graţie lui Max Holloway.

În ultimii ani, Aldo a fost nemulţumit de tratamentul primit din partea UFC şi pentru faptul că McGregor era în centru, iar nemulţumirile l-au făcut să îşi dorească încetarea legăturilor cu UFC, potrivit lui Andre Pederneiras.

“Nu l-am auzit vorbind despre renunţare”, a spus Pederneiras celor de la Spor TV. “Cred că Aldo este în situaţia asta de multă vreme. Cred că i-ar prinde bine o vacanţă şi să simtă motivaţia să se întoarcă. Am vorbit deja cu el dar el vrea să înceteze contractul cu UFC cât mai repede.”

Potrivit lui Pederneiras, acordul UFC în ceea ce priveşte meciul de box dintre McGregor şi Mayweather, în timp ce lui Aldo i s-a refuzat aceeaşi favoare, este unul dintre motive.

“Aldo a vrut multă vreme să facă box. Asta i s-a întâmplat lui Conor dar nu a fost de interés un acord între noi şi UFC.”

“La 31 de ani, cu tóate reuşitele din ultimii 14 ani de carieră profesionistă, Aldo nu mai are nimic de demonstrat şi indiferent de direcţia pe care alege să o urmeze, Pederneiras nu îşi face griji.”

“ Încă discutăm să vedem cât mai vrea să lupte, a spus Pederneiras. Cred că Aldo are o carieră de care nimeni nu poate spune nimic rău. Poate să facă ce vrea. Să se retragă, să continue, să facă un super-fight. Se gândeşte.”

“A reuşit să facă mulţi bani în cursul carierei sale şi se poate retrage fără să depindă de nimeni. Nu ăi va fi foame. Şi-a investit banii, a ştiut să îi păstreze”.

În septembrie, Pederneiras vorbise déjà cu Aldo despre contractul cu UFC şi despre tranziţionarea la box după terminarea acestuia.