Multiplele beneficii Kangoo Jumps asupra sanatatii

Un chirurg ortoped din Statele Unite, care a incercat ghetele Kangoo personal, a fost de acord ca acestea pot reduce impactul asupra articulatiilor, comparativ cu utilizarea pantofilor traditionali de sport. Astfel, pacientii cu forme usoare de osteoartrita pot gasi aceste incaltari si imbunatati toleranta lor la activitati de impact. Cu toate acestea, deoarece aceste ghete sunt pe o platforma mai putin stabila, ele nu pot fi adecvate pentru persoanele cu artrita mai severa, recunoaste acelasi doctor.

Kangoo ofera beneficii pentru populatie, dincolo de oamenii cu probleme comune sau de reabilitare a unei deficiente. Astfel, conform certificatelor antrenorilor personali, instructorilor si proprietarilor de astfel de sali, efectul elastic creste viteza de circulatie a sangelui la inima si faciliteaza drenajul limfatic. Kangoo jumps sunt foarte bune pentru obezitatea la copii si pentru femeile cu probleme metabolice si alte afectiuni ale tesuturilor. Este, de asemenea, un mod eficient de a face sport, deoarece ritmul cardiac se ridică usor si arde calorii, poate de pana la 50 la suta mai mult decat in cazul in care facem aceleasi exercitii fara ghete kangoo.

Exista, de asemenea, o culoare limfatica care vine odata cu elasticitatea, sustin specialistii. Organele noastre nu deverseaza la fel de bine toxinele, pe masura ce avansam in varsta. Toxinele se aduna. Un volum imens de sange este pompat in timpul unui antrenament Kangoo, iar acesta curata sistemul nostru ca un masaj. Antrenori care s-au luptat personal cu probleme digestive, probleme ale pielii si energie redusa, au gasit rezolvarea in exercitiile Kangoo Jumps. Atunci cand sistemul limfatic stagneaza, iar metabolismul nu mai elimina toxinele, un antrenament Kangoo jumps de doua minute pe zi, te va face sa te simti mult mai bine in doar o luna.

Si alti terapeuti fizic si specialisti sunt de acord cu beneficiile drenajului limfatic, dar nu sunt la el de convinsi de superioritatea Kangoo Jumps pe acest proces. Fluxul limfatic este extrem de important pentru a curata corpul de toxinele straine. Dar cele mai multe de exercitii, chiar daca vor creste fluxul limfatic, indiferent daca sunt sau nu mai avantajoase din anumite puncte de vedere, nimic nu este mai important decat mersul pe jos sau inotul.

In timp ce sunt destul de multi oameni care au gasit beneficii importante in Kangoo Jumps, acestea nu sunt neaparat pentru toata lumea. Sunt contraindicate pentru femeile gravide, persoanele cu probleme cardiace sau cu tensiune arteriala si, posibil, persoanelor cu probleme de echilibru sau cu o boala curenta.

Marimea potrivita este esentiala

Ghetele kangoo au o varietate de niveluri de ajustari pentru dimensiune, rezistenta si greutate, asa ca este important sa fie montate de catre un instructor sau reprezentant Kangoo. Acesta va poate ajuta sa gasiti tensiunea corecta.

 

 

Written by

Tudose Marian