Jocuri cu masini tunate

Raliu 3D este un superb joc cu masini modificate, care partcipa la tot felul de curse 3D pe sosea. Conform unor sondaje, se pare ca Raliu 3D este unul dintre cele mai atractive jocuri cu masini 3D de curse, pe care le puteti juca, daca sunteti innebunit dupa cursele online. Pe parcursul  jocului puteti participa la mai multe tipuri de curse, pe diverse trasee, pe care cu ajutorul drifturilor veti lua cele mai tari curbe. Desfasurarea jocului, nu presupune o experienta prealabila in ceea ce priveste cursele need for speed, deoarece tactica jocului este foarte usor de inteles, pentru oricine, iar numai dupa cateva ture puteti sa iesiti, fara probleme, castigatorul uneia sau mai multor curse, devenind un adevarat specialist al drifturilor pe sosea.

In momentul in care veti incepe sa jucati Raliu 3D, veti vedea ca prima cursa la care veti participa, va fi  cursa Rivals. In cadrul acesteia, fiind considerat un incepator, veti incepe cursa de pe ultimul loc, iar dupa  doua tururi de circuit va trebui sa ii depasiti pe toti ceilalti partcipanti si sa ajungeti  la finish pe locul intai. Cursa  Slalom presupune participarea la o cursa contra cronometru, in cadrul careia va trebui sa treceti prin mai multe chek point-uri (puncte de control) unde veti fi punctat, iar cu cat sunteti mai rapid ( se cronometraza timpul intre doua astfel de puncte) cu atat veti primi mai multe puncte.

O alta cursa la care trebuie sa participati, pe parcursul jocului Raliu 3D este cursa de Traffic. In cadrul acesteia va trebui sa va folositi masina cu foarte mare atentie, conducand prin traficul aglomerat si evitand celelalte masini 3D din joc, astfel incat sa puteti ajunge la finish, cat mai repede si, bineinteles, cu masina intacta.  O ultima cursa careia va trebui sa ii faceti fata cu brio, este cursa de raliu Coins. In cadrul acesteia masina dumneavoastra trebuie sa ajunga la o  viteza foarte mare, iar pe langa faptul ca trebuie sa ajungeti la finalul cursei cu masina de raliu 3D, trebuie, pe parcursul traseului,  sa colectati cat mai multe tipuri si cat mai multe monede. Cu cat veti capata mai multa experienta, veti deveni un pilot mai bun, iar cu monedele adunate veti putea sa va tunati masina, alegand-o in final pe  cea care se va dovedi cea mai rapida si mai usor de manevrat.

Written by

Tudose Marian