Jocuri Barbie – Barbie Beauty Styler

In afara de schimbarea hainelor papusii Barbie, cel mai bun lucru pe care il poate face fetita dumneavoastra cu Barbie este sa ii aranjeze coafura, dar fetele mai mici si mai curajoase pot sa va spuna povesti regretabile despre ceea ce se intampla atunci cand ii taie parul – ca ramane cu tunsoarea respectiva pentru totdeauna. In ceea ce priveste aceasta tragedie, premisa din spatele jocului Barbie Beauty Styler este una utila si le permite jucatorilor sa creeze noi coafuri, fara a risca deteriorarea permanenta a papusii lor preferate. Din pacate, putinele posibilitati de control si optiunile surprinzator de limitate vor conduce probabil micile fetite inapoi la papusile lor reale.

Lipsa de creativitate a jocului Barbie Beauty Styler este dezamagitoare. Barbie si cele trei prietene au fiecare cate patru costume (din toate cele patru domenii), care nu se modifica nici in close-up nici in  vizualizare full-length. Cu exceptia catorva accesorii, toate optiunile de styling raman aceleasi, indiferent de mediile selectate, care si acestea sunt extrem de putine. Printre optiunile pentru coafara parului se numara incretirea parului in rosu, blond, negru si saten si ondularea acestuia in fiecare dintre cele patru culori; si unele optiuni de coafat care o fac de nerecunoscut.

Imaginile de papusi pot fi trase numai atunci cand Barbie are parul lung si este nevoie sa traga cu precizie pe parul pre-existent pentru a obtine rezultate bune. Printre accesorii veti gasi diademe, iar ca animatii sunt fulgii de zapada si fluturi falfaind, si acestea fac jocul mai interesant oferind mult mai multa satisfactie decat functia de coafura.

Toate imaginile create pot fi salvate in cartea de frumusete, unde veti gasi si cateva exemple pre editate, care nu arata cu mult mai bine decat ceea ce jucatorii pot crea. In afara de tiparire, imaginile nu pot fi folosite la nimic altceva, iar fetele vor epuiza rapid tot ce este de facut si se vor intoarce la foarfeca reala pentru a-i ajusta parul lui Barbie.

In ceea ce priveste grafica, imaginile cu papusa sunt fotografii cu aspect granulat, iar fundalurile cu optiuni de coafura si accesorii sunt imagini neclare. Cele doua elemente nu lucreaza foarte bine impreuna, dar sunt adecvate pentru joc.

Este distractiv sa se aleaga papusa si fundalul sau sa se treaca prin numarul redus de tinute, dar procesul de adaugare de imagini devine rapid frustrant, iar rezultatele nu merita efortul.

Majoritatea optiunilor sunt epuizate in primele cinci minute. Cu gameplay-ul limitat si putinele lucruri care se pot face, exista foarte putine motive ca acest joc sa fie atractiv.