GSP-Revine-in-MMA

GSP Revine in MMA Doar in Cazul Unui Meci Cu Mcgregor Sau Mayweather

Potrivit staff-ul lui GSP (George St-Pierre), campionul se va întoarce pentru o luptă cu  Floyd Mayweather sau Conor McGregor

Fostul campion al categoriilor 77 şi 84 de kilograme, Georges St-Pierre, nu a reuşit să atragă cifrele aşteptate la întoarcerea sa în UFC. Pe urmă, a renunţat la centură pentru ca acum să aibă recordul de cea mai scurtă deţinere de titlu din istoria UFC.

Într-un interviú nou pentru TSN, antrenorul său, Firas Zahabi spune că ar accepta o luptă cu Floyd Mayweather sau Conor McGregor ca următor meci.

Când GSP s-a întors, a fost împotriva lui Michael Bisping, spunând că vrea o luptă mare şi o nouă provocare. Se aştepta ca el să continue să concureze în UFC la categoría 84 de kilograme, însă această călătorie a fost foarte scurtă.

St Pierre l-a dominat pe Bisping, şi potrivit lui Dana White, acesta l-a ales pe Bisping pentru că ştia că avea să aibă un meci favorabil.

Acum, în interviurile acordate Canadian Media, antrenorul lui GSP afirmă că acesta va căuta un mega fight când se va întoarce în cuşcă.

Cred că Geprges va progresa, se va întoarce în sală. Îşi va consulta corpul şi va vedea ce îşi doreşte, care este cel mai interesant meci posibil. Mayweather? McGregor? Avem nevoie de un mega-fight. Georges se va întoarce pentru un meci mare, incitant. Au sens aceste opţiuni?

Nu s-a vorbit nimic despre următoarea mişcare a lui Conor McGregor. Cu toate acestea, campionul UFC la categoria uşoară a dezvăluit pentru TMZ că aşteaptă ca următoarea luptă să fie în UFC. Cât despre Myweather? Regele boxului a spus recent că are o ofertă de 1 miliard de dolari de la UFC pentru a-şi încerca puterile în cuşcă, însă insist că s-a retras definitiv.

Următorul pas logic pentru Georges St-Pierre ar fi o luptă cu Tyron Woodley sau cine va deţine centura la momentul la care se va decide să se întoarcă în octagon.