seriale

Despre seriale – Tu ce seriale urmaresti?

Incepe sa devina o problema faptul ca nu prea mai la ce seriale sa ma uit si mai sunt si in vacanta . Mai am cateva episoade si voi ajunge la zi cu Royal Pains .E super fain serialul si printre putinele care sunt pe gustul meu. Pana sa ajunga la sfarsit de sezoane am mai urmarit : Fringe,Grey’s Anatomy si Body of Proof .

Abia astept sa reinceapa Fringe si Grey’s intrucat sunt tare curioasa ce se va mai intampla cu actorii,care cu cine se mai cupleaza,care mai moare si mai ales de intreaga actiune. Nu prea stiu ce s-a intamplat cu Body of Proof de care eram atat de incantata de el si care a disparut de la o saptamana la alta. Am innebunit toti prietenii cu un episod din el si trezindu-le curiozitatea s-au apucat si ei sa se uite.

Voi ce seriale urmariti si credeti ca ar putea sa ma atraga  si pe mine?

Tu ce seriale mai urmaresti?

De o perioada destul de indelungata nu m-am mai uitat la nici un serial care sa fie si nou si sa imi si placa. Inca am ramas la faimoasele mele seriale care au fost intr-o vacanta de toamna-iarna si care o parte au inceput deja sa ruleze iar altele vor incepe abia de saptamana viitoare .

Vreau niste seriale care sa-mi placa!

Astept recomandarile voastre!

În urmă cu 7 ani, mai exact în vara lui 2013 apărea în cinematografele din întreaga lume primul film biografic a lui Steve Jobs, omul care a schimbat lumea la propriu – jOBS.

Rolul lui Steve Jobs din 2013 era interpretat de Ashton Kutcher care din punctul meu de vedere nu avea ce căuta într-un film de acest gen. Nu semăna deloc cu Steve și cred că din acest motiv atunci când am văzut filmul și citind și cartea înainte de a vedea filmul, am avut senzația că acest Steve Jobs nu este Steve, ci doar un om care și-ar dori să fie ca el, să aibă o viață ca a lui.

Cam acum 6 an, cred, au apărut primele zvonuri cu privire la cel de-al doilea film biografic a lui Steve Jobs în care mi-am pus toate speranțele, actorul, Michael Fassbender aducând destul de bine cu Steve.

Am așteptat cu nerăbdare lansarea oficială a filmului Steve Jobs în cinematografele din România, motiv pentru care aseară, a fost seara în care mi-am amintit cu plăcere de cele mai importante momente din cariera lui Steve Jobs, omul care într-adevăr a schimbat lumea și fără de care acum nu aveamiPhone-uri, iPad-uri, iPod-uri, Macbook-uri și iMac-uri.

Nu știu câți dintre voi au citit cartea biografică a lui Steve Jobs scrisă de Walter Isaacson sau câți s-au documentat despre viața profesională și personală a acestuia.

Noul film, Steve Jobs, scris de scenaristul Aaron Sorkin și transpus în lumina reflectoarelor de Michael Fassbender, scot în evidență cele mai importante momente din cariera lui Steve Jobs, 3 la număr și anume:

  • 1984 – lansarea lui Macintosh
  • 1988 – lansarea lui NEXT
  • 1998 – lansarea primului iMac

Aaron nu a uitat nici de relația pe care Steve o avea cu fiica sa, Lisa, și pe care foarte mult timp nu a recunoscut-o, susținând faptul că mama ei s-ar fi culcat cu 28% dintre bărbații din America; numele Apple Lisa ar fi fost o simplă coincidență și că nu a botezat calculatorul după numele ei. Mult timp după, abia în 1998, înainte de lansarea primului iMac a recunosc acest lucru.

Inspirat de fiica sa care a venit la evenimentul de prezentare cu un Walkman la gât, Steve Jobs i-a promis că în curând îi va crea un dispozitiv în care își va ține peste 1000 de piese în buzunar, așa luând naștere iPod-ul.

Din film nu lipsesc nici Steve Wozniak, cofondator al Apple şi vechi prieten al lui Jobs sau John Sculley, CEO-ul companiei între 1983 şi 1993.

Steve Jobs(2015) este un film admirabil, dar, dacă eşti în căutare de entertainment ţi-ar putea părea dificil şi insuficient de distractiv.

Spre deosebire de cel din 2013, noul film biografic cu și despre Steve Jobs mi-a plăcut foarte mult, apropiindu-se destul de mult de viața acestuia.

Singurul minus al filmului este finalul care se termină brusc, la fel ca și finalul celui din 2013.

P.S – mi-ar fi plăcut să văd aseară mai mulți oameni la cinematograf.