Conor-Mcgregor-Reacţionează-În-Urma-Ko-ului

Conor Mcgregor Reacţionează În Urma KO-ului Pe Care L-a Luat Frankie Edgar La UFC 222

Irlandezul spune că Frankie Edgar merita să piardă într-un meci mai mare.

Brian Ortega a avut întotdeauna o armă bună împotriva lui Frankie Edgar, însă a fost o surpriză pentru toată lumea să îl vadă pe as-ul în grappling că îl termină în picioare pe fostul campion, fiind totodată şi primul KO din cariera lui Edgar.

Conor McGregor, care pretinde că s-a oferit să lupte cu Edgar pe acest card, a reacţionat pe reţelele de socializare. În opinia sa, rezultatul ar fi fost acelaşi şi într-o luptă cu el dar că luptătorul legendar, Edgar, ar fi meritat să piardă într-un meci mai mare.

“Cariera lui Frankie ar fi meritat ca asta să fi fost în faţa mea în seara asta” – a scris McGregor pe twitter. “Respect, Frankie. Dragoste şi respect! Un luptător adevărat.”

McGregor nu a mai luptat în UFC din 2016 de când a câştigat în faţa lui Eddie Alvarez. În timp ce spune că abia aşteaptă să revină, irlandezul va râmăne fără centura la categoría uşoară, în urma luptei dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson, programată pentru UFC 223.

Dana White Reacţionează La Mutarea Rondei Rousey Din UFC La WWE

 În timpul weekend-ului, fosta campioană UFC Ronda Rousey a încheiat tranziţia de la MMA la wrestlingul profesionist, după lungi perioade de zvonuri. Sportiva a fost prezentă la un eveniment WWE, unde a anunţat că a semnat cu promoţia.

Ea a afirmat că nu exclude întoarcearea la MMA într-o zi, dar că îi este clar că deocamdată, wrestlingul profesionist este viitorul ei imediat următor. Preşedintele UFC Dana White se pare că îi respectă decizia.

Vorbind cu Adam Hill de la Las Vegas Review-Journal, White a spus că e bucuros pentru împlinirea visurilor Rondei.

“Sunt foarte bucuros pentru ea”, a spus White. “Iubeşte wrestlingul profesionist şi a fost mereu un mare fan al acestuia deci ştiu ce înseamnă pentru ea. Ea îndeplineşte tot ce îşi doreşte.”

După ce a suferit înfrângeri la rând în ultimele două lupte, s-a vehiculat că Ronda va face trecerea la wrestlingul profesionist. Rousey a fost un wrestler toată viaţa, până şi numele ei de scenă vine de la faimosul wrestler profesionist “Rowdy” Roddy Piper, iar partenerul ei de antrenament şi prietenul ei, Shayna Baszler este în prezent în WWE.

Rousey a apărut anterior la Wrestlemania 31, într-un scurt episod cu Dwayne “The Rock” Johnson şi toate semnele sugerează că Rousey va face parte din evenimentul Wrestlemania de anula cesta, din nou alături de “The Rock”.

Rousey a fost prima femeie campioană în UFC şi s-a retras din MMA cu un palmares de 12-2 şi cu recordul de cele mai multe meciuri de apărare a titlului de către o femeie.