Amanda-Nunes-Va-Fi-Pusă-La-Locul-Ei-De-Către-Cris-Cyborg

Jessica Andrade Speră Că Amanda Nunes Va Fi Pusă La Locul Ei De Către Cris Cyborg

În cazul în care va avea loc un superfight între Amanda Nunes şi Cris Cyborg, luptătoarea Jessica Andrade o va susţine pe Cris Cyborg.

Deşi ambele sunt brazilience, ca şi Andrade, Jessica nu a fost mulţumită când a aflat că Amanda Nunes i-a susţinut adversara, Tecia Torres, la ultimul său meci, pe 24 Februarie.

“ Am văzut-o pe Amanda cum o susţinea pe Tecia, în engleză, în timpul meciului”, a spus Jessica pentru AG Fight.

“ A început meciul şi am auzit-o pe Raquel Pennington la colţul ei dar mai era o voce acolo. Când m-am uitat, era Amanda Nunes. Am zis, OK, o susţine pe ea. Nu mă interesează, însă este o campioană, ar trebui să fie un exemplu. Mă ştie, sunt prietena ei, sau cel puţin credeam că sunt.

A urlat tot meciul. Dacă susţii pe cineva din ţara ta, măcar controlează-te. Tecia mi-a luat spatele şi Amanda s-a ridicat în picioare. Când am întors-o, a înnebunit. Nu am de gând să lupt cu ea. Amanda va lupta cu Cyborg şi o să primească ce merită. Îmi pare rău să văd că sunt brazilieni care nu mă susţin. Prietena ei, Nina Ansaroff, este pe categoria mea, poate că o să ne întâlnim cândva şi am să mă răzbun pe ea.

În opinia Jessicăi, Nunes nu ar fi trebuit să o provoace pe Cris Cyborg, ci să aleagă un alt titlu, poate la categoria 52 de kilograme, având în vedere că Rose Namajunas, campioana, nu este brazliancă.

“Cred că pe Amanda a luat-o gura pe dinainte când a provocat-o pe Cyborg. Ar fi putut să o provoace pe campioana categoriei 52 de kilograme, care un e brazliancă. Ar fi putut să câştige două centuri. Dar nu, ea a vrut să lupte cu Cyborg. Înţeleg că ai încredere în tine şi că vrei să lupţi cu cea mai bună dar cred că a dat-o în bară de data asta.”

“Am fost nervoasă când am aflat asta. Sunt o mare fană a lui Cris. E îngrozitor să ştii că două brazilience vor lupta între ele dar i-ar prinde bine să ia bătaie şi să o pună la locul ei.”

Andrade vine după o victorie unanimă în faţa lui Torres, lucru care o face eligibilă pentru o luptă cu cea care va câştiga Rose Namajunas vs. Joanna Jedrzejczyk 2.