Analiza-UFC-222

Analiza UFC 222 – Poveşti Care Au Definit Noaptea

Noaptea UFC 222 este o noapte memorabilă din mai multe motive. Câteva imagini şi momente au marcat evenimentul.

Sean O’Malley, deşi a suferit o accidentare la picior în repriza a treia, a reuşit să obţină o victorie la puncte în faţa lui Andre Soukhamthath. După ce Bruce Buffer a anunţat decizia, O’Malley a căzut în agonie pe saltea, dar asta nu l-a oprit să ridice mâinile şi să ofere un interviú lui Joe Rogan, stând pe spate. Tot acest spectacol a întărit ideea că are potenţial pentru lucruri mari.

Brian Ortega îl face KO pe Frankie Edgar,  în picioare. Puţini au crezut că Brian Ortega îl va învinge pe Frankie Edgar. În acelaşi timp, au fost şi puţini care au crezut că el îl poate opri pe The Answer, care a fost surprins  cu o lovitură de cot şi cu un uppercut care l-au ridicat de pe sol la propriu.

Cyborg a băgat teamă în Kunitskaya . Cu toţii ştiam că  victoria lui Cyborg  în faţa Yanei Kunitskaya este inevitabilă şi că va fi una violent, însă meciul nu a fost unul uşor de văzut.

Expresia Yanei înaintea ultimului atac este sfâşietoare. Lovită şi prinsă la gard, faţa sa în timp ce Cyborg se apropia de ea i-a trădat tóate emoţiile. Ştia că o maşinărie de distrugere vine spre ea şi că un poate face nimic să o oprească.

Un final frustrant pentru Pyle. Mike Pyle a fost o prezenţă în MMA pentru aproape 20 de ani iar sâmbătă seara a luptat ultimul său meci. După ce a pierdut în faţa lui Zak Ottow, a lovit salteaua de frustrare că va trebui să îşi încheie cariera în acest fel.

Pyle este unul dintre acei luptători pe care vrem să îi avem în sport. Era distractiv şi un exemplu bun pentru toată lumea. Îşi încheie careiera cu un palmares de 27-14-1, cu 10-9 în ultima decadă în UFC.

Nouvenitul în UFC Alexander Hernandez – un înlocuitor de ultim moment pentru  Bobby Green, ar fi părut o pradă uşoară pentru Beneil Dariush. Însă Hernandez a avut nevoie de numai 42 de secunde pentru a-l pune la pământ pe Dariush. Asta e una dintre imaginile care ridică publicul în picioare şi data viitoare, toţi ochii vor fi asupra lui.

La revedere, Bruce Connal – la sfârşitul show-ului s-a amintit de moartea lui Bruce Connal, producător UFC. Joe Rogan aproape că a început să plângă vorbind despre el iar momentul a fost unul foarte emoţional.