Samsung 55MU6202

Avantajele unui televizor inteligent

Televizoarele inteligente sunt, poate, cea mai importanta schimbare din zona entertainment, insa sunt si personae care se lasa cu greu convinse de acest aspect. Smart TV-urile au acces la Internet si pot afisa ecranul telefonului, fiind foarte prezente in reclame si ofertele magazinelor de specialitate. Daca merita sau nu sa dai bani pe o asemenea tehnologie, ramane la decizia fiecarui potential comparator. Potrivit statisticilor (https://tv-review.ro), doua treimi din piata televizoarelor va fi adjudecata de cele inteligente.

Samsung 55MU6202

Cu cat televizorul are cat mai multe aplicatii cu atat va atrage cat mai multi cumparatori. Tot statisticile spun ca romanii sunt sceptici cand vine vorba sa scoata bani din buzunar, avand in vedere ca acestea au un pret deloc de ignorat. Sunt multe smart TV-uri si 3D unde puteti vedea filme sau meciuri de fotbal la o calitate ridicata. Veti avea impresia va faceti parte din tablou, atat de clara este imaginea.

Este clar pentru toata lumea ca un televizor inteligent inseamna mai mult decat banalul TV de acum 20 de ani. Acesta era greoi si ocupa si foarte mult spatiu in camera. Noul gadget, cel inteligent, este mai mult un mod de distractie care vine cu posibilitati nelimitate si care vine cu propunerea de a ne transforma livingul intr-un spatiu cat mai placut. Acesta este un televizor modern care are acces la Internet si ofera utilizatorului o capacitate ridicata de stocare a informatiilor. Imaginile si filmele sau emisiunile pot fi vizionate la o calitate deosebita, aceste televizoare fiind un fel de calculatoare care au fost proiectate pentru difuzarea filmelor, emisiunilor sau meciurilor ori pentru navigarea pe Internet stand in pat si cu telecomanda in mana. Pe langa aceste beneficii sunt si o multime de aplicatii ce pot fi descarcate si utilizate pentru distractie.

Avantajele unui televizor smart

Printre avantaje se numara in primul rand accesul la Internet. Avem posibilitatea de a viziona mult mai usor continutul din mediul on-line, pe langa filme si programe TV. Puteti face videoconferinte prin Skype cu rudele sau prietenii aflati la distanta de voi. De asemenea, puteti sa va cititi si mail-urile in timp ce stati asezati confortabil pe canapea. Televizorul inteligent poate fi conectat cu usurinta la un telefon sau la aparatul foto ori video. Prin intermediul acestui smart tv puteti avea acces la o multime de aplicatii si poate fi folosit exact ca un telefon doar ca la o alta dimensiune.

In timp ce urmariti emisiunile preferate puteti sa va conectati si la retelele de socializare. Potrivit studiilor, aproximativ 60% din cei care utilizeaza televizoarele inteligente le folosesc pentru a vedea un continut video suplimentar. In functie de buget va puteti achizitiona un astfel de gadget, insa diagonala trebuie sa fie corelata cu distanta de la care va uitati la TV si camera in care acesta a fost amplasat.