Dan-Hooker-Vs-Edson-Barboza-La-Fight

Dan Hooker Vs Edson Barboza La Fight Night Milwaukee

Dan „The Hangman” Hooker (18-7) îl va întâlni în cușcă pe Edson Barboza (19-5), numărul 6 din clasamentul categoriei  ușoare din UFC. Cei doi vor lupta pe data de 15 decembrie la gala UFC Fight Night din Milwaukee, Wisconsin.

Hooker are patru victorii pe linie, dintre care trei împotriva unor veterani precum Ross Pearson, Jim Miller sau Gilbert Burns. El cerea de multă vreme un adversar din top 10, iar aceste victorii i-au determinat pe cei din UFC să îi îndeplinească dorința, dându-i nu doar un adversar din top 10, ci chiar un fost pretendent la titlu.

Barboza a trecut printr-o perioadă mai grea, fiind învins de Khabib Nurmagomedov și dupa aceea de către Kevin Lee. Astfel, Barboza are trei victorii în ultimele cinci meciuri.

Fanii MMA-ului ar trebui să se aștepte la o luptă antrenantă între doi strikeri de valoare, o luptă care se va termina, foarte probabil, înaintea celor 15 minute.

Justin Gaethje L-a Învins Prin Ko Pe James Vick

Justin Gaethje (18-2) l-a învins prin KO în prima rundă pe James Vick (13-1), numarul 10 din categoria lightweight a UFC. Cei doi s-au întâlnit în main eventul galei UFC Fight Night: Gaethje vs Vick din Lincoln, Nebraska din 25 august.

Gaethje trebuia să lupte cu Al Iaquinta, însă acesta s-a retras din meci, ceea ce a obligat UFC-ul sa îi caute un înlocuitor. Înlocuitorul a fost găsit foarte repede, James Vick.

Vick a pornit din start cu un dezavantaj acceptând să lupte având un timp redus de pregătire. Însă a avut și patru victorii la rând, ceea ce l-a făcut un adversar potrivit.

Gaethje a venit după două lupte pierdute: cu Eddie Alvarez în decembrie 2017 și cu Dustin Poirier în luna aprilie a acestui an. Astfel, trebuia neapărat să câștige pentru a se se menține în topul clasamentului UFC.

După această luptă Gaethje și-a îmbunătățit palmaresul la 19 victorii și două înfrângeri, iar Vick a ajuns la a doua înfrângere, având în rest 13 victorii.